Absolut tot carturesti

★★★★☆

Astazi este cea mai buna zi a ta! Avem cele mai bune promotii de absolut tot carturesti la un pret excelent, impreuna cu atentia personalizata pe care stim ca o meritati.

Top 10 - Perfect pentru tine

👉 Vezi mai multe 👈

De unde sa cumperi Absolut tot carturesti?

Este o alternativa simpla si eficienta, axata pe un design intuitiv si pe performante solide, mai curand decat pe inovatii de creste tehnologie. Am recomanda acest absolut tot carturesti-congelator utilizatorilor carora le place sa congeleze multe alimente - te ajuta cu destinatia de a dupa ce au gatit pe loturi - deoarece spatiul de congelare ar fi in general de generos si bine compartimentat.

Pentru cei care petreceti mult timp gazduind petreceri, vei aprecia sertarul suplimentar cu temperatura controlata (cu setari atat cu scopul de congelator, cat si) si raftul suplimentar dintre congelator, perfect cu destinatia de alimente plate, cum ar fi pizza.

Cu o simpla condensare de buton, puteti accesa spatiul de depozitare door-in-door dintre partea superioara dreapta, ceea ce va permite sa luati cu nepasare cumparaturile de care gasesti necesitate frecvent, fara a intrerupe racirea restului. Daca nu apasati butonul, se deschide in sortiment normal.

Dimensiuni exterioare: Masurati-va spatiul inainte de a merge la cumparaturi, intrucat nu toate absolut tot carturesti au aceleasi dimensiuni. Nu uitati sa luati in calcul si adancimea deschisa. Aceasta este distanta de pe partea dintre spate pana la marginea usii atunci cand usa ar fi deschisa la 50 de grade. Daca ai o bucatarie scurta sau un blat cu fata la, iti doresti un prototip cu usi mai inguste.

Pentru acest test, ne concentram pe storcatorul de legume. Adaugam apa intr-o minge de spuma florala si apoi inregistram cat de multa apa se evapora in fiecare zi. Ratele de pierdere a umiditatii sunt exceptionale deoarece, daca crisperul ar fi prea uscat, frunzele verzi se vor usca foarte repede. Daca congelatorul este prea umed, fructele domnia voastra vor putrezi. care pot afla un echilibru dintre aceste 3 extreme va vor ajuta sa iti pastrati fructele si legumele cat mai putin moment posibil.

Singurul mica dezavantaj al acestui congelator sic ar fi creativitatea energetica relativ scazuta, ceea ce poate fi descurajant cu privire la cei care fac cumparaturi cu gandul la economia pe termen lung sau la mediu.

Alte caracteristici notabile ale absolut tot carturesti, care au devenit comune in ultima vreme, includ spatierea flexibila - care va permite sa schimbati sau sa modificati anumite sectiuni pentru a se potrivi preferintelor dumneavoastra de depozitare a alimentelor - si setarile de clima si umiditate multizonale, care iti permit sa creati spatii de racire separate cu directia de anumite tipuri de alimente sau bauturi.

Alte Produse

Accepti cookies? Citeste mai mult