About avon perfume

★★★★☆

Astazi este cea mai buna zi a ta! Avem cele mai bune promotii de about avon perfume la un pret excelent, impreuna cu atentia personalizata pe care stim ca o meritati.

Top 10 - Perfect pentru tine

👉 Vezi mai multe 👈

De unde sa cumperi About avon perfume?

Am cumparat acest about avon perfume in urma cu cu aproximatie cinci luni. Se potriveste perfect in apartamentul nostru si arata foarte bine. Imi place sertarul frigorific, intrucat ajuta la pastrarea alimentelor mai mult timp. Factura mea de forta electrica nu a crescut. In general, sunt foarte multumit de cumparaturile mea.

Ne-a impresionat in mod in particular tehnologia Freshsense - un sistem de senzori care regleaza temperatura-congelator, reducand la minimum riscul de deteriorare a alimentelor. Am constatat cu directia de dispunerea compartimentelor este logica si usor de utilizat, iar interiorul aparatului arata inteligent, chiar daca nu ar fi spectaculos.

Puteti vedea ce se afla in interiorul fara sa deschideti usa, datorita functiei View Inside (a se monitoriza mai jos), care utilizati cinci incapere interne cu privire la a iti arata pe ecran sau pe smartphone exact ce se gasi inauntru. Puteti chiar sa marcati articolele cu data de expirare ca a monitoriza pana cand este necesar sa le folositi.

Un about avon perfume-congelator foarte spatios, in stil american, cu usi duble care se deschid catre exterior si acces la compartimentele impresionante de congelare, care totalizeaza 202 litri de spatiu. Are chiar si o functie power freeze, care reduce ager temperatura mare articolelor introduse in compartimentul de congelare, asigurand in acest mod pentru alimentele raman proaspete atunci cand le primiti inapoi de la supermarket.

Acest compartiment depoziteaza carnea, pestele si pasarile de curte (proaspete sau gatite) la o caldura mare sigura, mentinandu-le mai proaspete ca mai mult timp. Temperatura de refrigerare este necesar sa fie cu aproximatie de zero si, in soi ideal, ar trebui sa aiba un control separat al temperaturii.

Un side-by-side are de obicei 3 usi importanti care se intind pe toata inaltimea. Congelatorul se intinde pe partea stanga, in timp ce se gasi in dreapta. Aceasta dispunere inseamna pentru gasesti mereu atat alimentele proaspete, cat si cele congelate la nivelul ochilor, in sector sa trebuiasca sa va aplecati cu privire la a ajunge la 5 dintre zone. In interior, side-by-side sunt spatioase si au o multime de rafturi cu privire la o organizare usoara. La exterior, usile putin adanci nu ocupa atat de mult spatiu in momentul cand sunt deschise, ceea ce este indispensabil atunci cand se afla fata in fata intr-un alt spatiu de fapt sau daca ai o bucatarie mai mica.

Evaluarea Energy Star: Daca va preocupa mediul inconjurator - sau, sa fim sinceri, va preocupa facturile la utilitati - veti prefera sa cumparati un about avon perfume cu o clasificare ridicata a stelei energetice, ceea ce inseamna cu directia de ar fi mai eficient printre punct de vedere energetic (mai multe despre asta mai jos).

Alte Produse

Accepti cookies? Citeste mai mult