A30 altex

★★★★☆

Astazi este cea mai buna zi a ta! Avem cele mai bune promotii de a30 altex la un pret excelent, impreuna cu atentia personalizata pe care stim ca o meritati.

Top 10 - Perfect pentru tine

👉 Vezi mai multe 👈

Cum sa alegi A30 altex?

Un a30 altex-congelator autonom este cinci care necesita pur si usor conectarea la priza, in acest fel incat nu ar fi nevoie sa platiti cu directia de cu directia de careva sa il monteze, de asemenea cum ati realiza intr-un aparat integrat. Un-congelator combinat este ideal cu directia de cei presati de spatiu, deoarece designul usor de stivuire maximizeaza suprafata.

Nu este nimic mai rau decat sa comanzi si sa afli pentru nu incape pe usa de la intrare. Inainte de a cumpara, asigurati-va cu privire la masurati orisicare deschidere prin care va trebui sa treaca. Deoarece puteti indeparta usile, ai o marja de manevra ceva mai mare. Dar, asigurati-va ca, odata ce este instalat, vei putea sa-i deschideti complet usile.

Acest mic-congelator inteligent este proiectat sa se potriveasca perfect sub un blat de bucatarie, oferind spatiu de depozitare important cu scopul de cumparaturile perisabile, ocupand un spatiu minim. Aparatul arata foarte in procedeu corect in cesta culoare argintie, iar dispunerea sa realiza o geniala utilizare a spatiului limitat printre interior, cu spatiu de depozitare a bauturilor in partea din spate a usii.

Odata ce a30 altex ar fi conectat la priza, masuram timpul necesar ca ca congelatorul sa se raceasca de pe temperatura mare camerei la 32?F (temperatura de inghet a apei). Aceasta este o geniala masura a rapiditatii cu care si congelatorul dvs pot raci alimentele sau bauturile care tocmai au fost introduse.

Acestea sunt mai mici, precum cele pe care le poti obtine ascunse sub un dulap de hotel. Acestea sunt din timp in timp menite sa pastreze vinul si sucurile la rece. Deoarece sunt mici, acestea sunt cele mai accesibile modele de cumparat si sunt o selectie excelenta cu directia de a fi cunoscute in spatii mici sau cu un birou.

Daca sunteti suficient de pretentios sau daca doriti care sa se integreze perfect in restul bucatariei sau decorului casei, merita sa luati in considerare incorporabil. Va fi, fara indoiala, mult mai scump decat modelele gata facute, dar vei putea sa dai lovitura cu designul inca de pe inceput si sa te bucuri de fiecare bucatica de personalizare posibila. freestanding cu adancime pe tejghea sunt versiuni cu aspect de look-for-less, disponibile in configuratii side-by-side sau cu usi frantuzesti. Pare pentru este incorporat, fiindca dimensiunile pe care le are pentru adancime nu vor depasi dulapurile dintre bucataria ta.

Ofera o depozitare oarecum flexibila. a30 altex are zece cosuri in usa si puteti muta 1 printre ele. Are, de asemenea, 1 raft extensibil si trei intre sticla calita (dintre care 6 le poti muta) si un crisper. Congelatorul are 10 cosuri in usa, 1 raft de sticla si o tava de gheata cu rasucire si o banca de gheata. Puteti muta aceasta in stanga, in dreapta sau o puteti scoate cu totul.

Alte Produse

Accepti cookies? Citeste mai mult