Toate produsele pe care le cumparati aici sunt livrate la adresa dvs. de domiciliu. In multe cazuri, este gratuit in termen de 24 de ore si acest lucru este foarte apreciat.

A 50 altex

★★★★☆

Astazi este cea mai buna zi a ta! Avem cele mai bune promotii de a 50 altex la un pret excelent, impreuna cu atentia personalizata pe care stim ca o meritati.

Top 10 - Perfect pentru tine

👉 Vezi mai multe 👈

Cum sa alegi A 50 altex?

Calitate robusta a constructiei: Folosesti a 50 altex mai putin decat aproape fiecare altceva dintre casa, in acest mod cu directia de este de baza sa cumperi ceva cu care veti fi fericit sa interactionezi si care poate rezista la utilizarea zilnica moment de aproape un deceniu. Am vizitat mai multe showroom-uri cu directia de a ne efectua o idee despre cat de bine prefacute sunt preferatele noastre (si ale concurentilor lor). Sertarele se trageau fara probleme sau intr-un zornait ieftin? Usile se simteau solide sau goale? Erau rafturile dispuse intuitiv? Poti sa tii in cosurile de pe usa ulcioare de dimensiunea unui galon sau doar sticle de ketchup?

Puteti monitoriza ce se gasi in interiorul fara sa deschideti usa, datorita functiei View Inside (a se monitoriza mai jos), care foloseste unul incapere interne ca a va arata pe ecran sau pe smartphone exact ce se afla inauntru. Puteti chiar sa marcati articolele cu data de expirare pentru a supervisa pana cand trebuie sa le folositi.

Evaluarea Energy Star: Daca iti preocupa mediul inconjurator - sau, sa fim sinceri, iti preocupa facturile la utilitati - veti dori sa alaturati cu o clasificare ridicata a stelei energetice, ceea ce inseamna cu scopul de este mai eficient dintre punct de vedere energetic (mai multe despre asta mai jos).

a 50 altex este format din un suport cu scopul de oua, un suport cu privire la sticle si un compartiment pentru reduceri lactate. Apreciem in stil anume faptul ca rafturile si balcoanele usilor sunt detasabile, ceea ce le realiza simplu de curatat.

Acest mic-congelator inteligent este proiectat sa se potriveasca perfect sub un blat de bucatarie, oferind spatiu de depozitare remarcabil cu directia de achizitia perisabile, ocupand un spatiu minim. Aparatul arata foarte corect in aceasta culoare argintie, iar dispunerea sa genera o fantastica utilizare a spatiului limitat intre interior, cu spatiu de depozitare a bauturilor in partea intre spate a usii.

Luati o banda de masurat la usa din fata si pe holuri, daca tot sunteti pe acolo, si asigurati-va cu destinatia de puteti intra cu adevarat cu acel recent si stralucitor in bucataria tine - mai iubit daca iti extindeti. Daca credeti cu destinatia de s-ar putea sa ai nevoie de mai mult spatiu de congelare decat cel oferit de, poate doriti sa consultati ghidul meu de cumparare a congelatorului.

Cea mai recenta evolutie in materie de design al a 50 altex inseamna sa renunti complet la metal si sa folosesti sticla. Nu, acest fapt nu inseamna o fereastra transparenta in interiorul, dar veti avea cateodata la dispozitie o gama vasta de culori printre care puteti alege. In afara de aspectul estetic, sticla nu iti arata amprentele digitale asemanator de usor cu destinatia de din otel inoxidabil stralucitor si puteti avea comenzi discrete care se lumineaza prin sticla in acel caz cand sunt folosite, dar care sunt aproximativ invizibile in momentul cand sunt in repaus. Sticla inseamna cu destinatia de partea din frunte dumneavoastra va fi perfect plana, nu curbata, iar magnetii dvs. preferati s-ar putea sa nu se lipeasca, dar de ce ati vrea sa acoperiti un aparat atat de frumos, oricum?

Alte Produse

Accepti cookies? Citeste mai mult