Toate produsele pe care le cumparati aici sunt livrate la adresa dvs. de domiciliu. In multe cazuri, este gratuit in termen de 24 de ore si acest lucru este foarte apreciat.

48 laws of power carturesti

★★★★☆

Astazi este cea mai buna zi a ta! Avem cele mai bune promotii de 48 laws of power carturesti la un pret excelent, impreuna cu atentia personalizata pe care stim ca o meritati.

Top 10 - Perfect pentru tine

👉 Vezi mai multe 👈

Cum sa alegi 48 laws of power carturesti?

48 laws of power carturesti cu adancime standard: Majoritatea pe care le veti intalni vor avea adancime standard. Aceste modele au o adancime cuprinsa din 50 si 34 de inci. Desi aceasta adancime suplimentara va ofera mai mult spatiu cu destinatia de cumparaturi, inseamna, de asemenea, pentru ocupa mai putin spatiu in bucataria dvs.

Deoarece frigiderul ar fi o parte importanta dintre designul general al bucatariei, doriti sa adaugati un model pe care il veti iubi, atat intre punct de vedere functional, cat si estetic. Exista 10 stiluri principale de frigidere dintre care puteti alege: top freezer, french door, bottom freezer, side-by-side, built-ins si coloane.

Un-congelator foarte spatios, in soi american, cu usi duble care se deschid catre afara si acces la compartimentele impresionante de congelare, care totalizeaza 202 litri de spatiu. Are chiar si o functie power freeze, care reduce iute caldura articolelor introduse in compartimentul de congelare, asigurand asa cu destinatia de alimentele raman proaspete in acel caz cand le primiti inapoi de la supermarket.

Umiditatea: Aerul umed ajuta la conservarea alimentelor cu privire la perioade mai lungi de timp. Cu toate acestea, legumele necesita un aer mai umed decat alte reduceri intre 48 laws of power carturesti dumneavoastra. De aceea, ar fi important sa alaturati cu sertare frigorifice cu umiditate reglabila.

dumneavoastra contribuie cu pana la 8% la factura de energie, asa cu directia de alegerea unuia eficient va va economisi bani. In moment ce mai mari vor utilizeaza mai multa potenta in special decat cele mai mici, clasificarile Energy Star iti ajuta sa comparati folosul energetica relativa.

Daca va ingrijoreaza faptul cu directia de oamenii deschid in mod constant usile, dispozitivele de racire au fost proiectate in acest fel incat sa puteti deschide sapte intre ele deschizand doar o singura usa, ceea ce reduce aerul rece pierdut de orisicare data cand este deschis.

48 laws of power carturesti si congelatorul ar trebui sa aiba propriile controale de caldura separate. Daca exista doar unul singur, orice ajustare pe care o faci iti altera celalalt. Cautati un compartiment dedicat carnii cu privire la a iti ajuta sa pastrati carnea la cea mai geniala temperatura.

Alte Produse

Accepti cookies? Citeste mai mult