Toate produsele pe care le cumparati aici sunt livrate la adresa dvs. de domiciliu. In multe cazuri, este gratuit in termen de 24 de ore si acest lucru este foarte apreciat.

13 reasons why carturesti

★★★★☆

Astazi este cea mai buna zi a ta! Avem cele mai bune promotii de 13 reasons why carturesti la un pret excelent, impreuna cu atentia personalizata pe care stim ca o meritati.

Top 10 - Perfect pentru tine

👉 Vezi mai multe 👈

Cum sa alegi 13 reasons why carturesti?

O alta caracteristica excelenta ar fi Autofill, dozatorul de apa care detecteaza automat inaltimea vasului de apa, il umple fara sa se reverse si raporteaza (in uncii) cata apa a fost distribuita. Da, acest 13 reasons why carturesti costa de trei-patru ori mai mult decat ati plati ca mai simplu, dar daca aveti un buget mare, veti aprecia aspectul si utilitatea sa.

cu adancime standard: Majoritatea pe care le veti intalni vor avea adancime standard. Aceste modele au o adancime cuprinsa dintre 60 si 34 de inci. Desi cesta adancime suplimentara va ofera mai mult spatiu cu privire la cumparaturi, inseamna, de asemenea, cu scopul de ocupa mai mult spatiu in bucataria dvs.

Sertarul cu destinatia de gheata se afla pe usa, nu pe un raft al congelatorului, asa pentru iti lasa mai mult spatiu cu privire la alimente, dar nu dumneavoastra asemanator de multa gheata ca altele. Si, desi exista 8 compartimente pentru produse, acestea nu exceleaza in pastrarea umiditatii, ceea ce inseamna cu privire la nu-l umpleti cu mai multa salata decat puteti manca in stil rezonabil in unul zile. Acest este disponibil in otel inoxidabil si otel inoxidabil negru.

Finisaje: Otelul inoxidabil ar fi cel mai popular, intrucat are un aspect elegant si totusi neutru, dar unii prefera un 13 reasons why carturesti alb sau negru (sau recent popularul otel inoxidabil negru si chiar fibra de carbon). incorporabile ofera de obicei panouri exterioare care se potrivesc cu dulapurile intre bucatarie. Multe finisaje moderne sunt rezistente la amprente. Pentru expozitia Kitchen & Bath Industry Show dintre acest an, am vazut si o multime de modele personalizabile; o tendinta de urmarit!

Un-congelator autonom este unul sau doi care necesita pur si usor conectarea la priza, de asemenea incat nu este nevoie sa platiti cu destinatia de cu directia de cineva sa il monteze, astfel cum ati face cu un aparat integrat. Un-congelator combinat este potrivit cu directia de cei presati de spatiu, fiindca designul usor de stivuire maximizeaza suprafata.

Un alt punct cheie de diferenta ar fi raportul printre spatiul si cel al congelatorului intre aparat. Ar trebui sa luati in considerare cat de multa mancare ingheata gospodaria dvs si apoi adaugati o alegere care sa se potriveasca. Si, in sens mai larg, asigurati-va cu destinatia de achizitionati congelator cu o calitate suficienta in general.

Calitate robusta a constructiei: Folosesti 13 reasons why carturesti mai putin decat cu aproximatie orice altceva dintre casa, in acest fel ca este important sa cumperi ceva cu care vei fi fericit sa interactionezi si care te ajuta cu directia de a rezista la utilizarea zilnica timp de aproximativ un deceniu. Am vizitat mai multe showroom-uri pentru a ne realiza o idee despre cat de bine lucrate sunt preferatele noastre (si ale concurentilor lor). Sertarele se trageau fara probleme sau cu un zornait ieftin? Usile se simteau solide sau goale? Erau rafturile dispuse intuitiv? Poti sa tii in cosurile de la usa ulcioare de masura unui galon sau doar sticle de ketchup?

Alte Produse

Accepti cookies? Citeste mai mult